Fedezze fel Sárvárt

Városunk eseményei

 • Éjszakai fürdőzés

  A Fürdő meghosszabbított nyitvatartással, hajnali 1 óráig tart nyitva.

  2023. február 11.

  2023. március 18.

  2023. április 15.

  2023. május 13.

  2023. június 17.

  2023. július 29.

  2023. augusztus 19.

  2023. október 21.

  2023. november 18.
 • Fúvószenei várfesztivál és sörexpressz

  A Sárvári Fúvószenei Fesztivál 22. alkalommal kerül megrendezésre. A hagyományos fúvószenei értékek bemutatása mellett nagy hangsúlyt fektet a vendégcsalogató, látványos elemekre. Részünk lesz a tradicionális fúvószenekari megnyitó ünnepségben, ahol több száz zenész együtt játszik és szórakoztatja közönségét. Hagyományos sörök kóstolása is teret kap és a kicsik játszóterepe, játszóháza sem marad el. Az eddigi évek fúvós gálaműsorát népszerű hazai könnyűzenei együttesek műsora egészíti ki.


 • Nádasdy történelmi fesztivál

  A Nádasdy Történelmi Fesztivál 2009-ben bontott zászlót először a sárvári Nádasdy-vár falai alatt. E lobogó azóta megélt tucatnyi ostromot, számtalan portyát, szaggatta évszázados vihar, perzselte rekkenő hőség, és áztatta megannyi zivatar. Mégis büszkén dacolt és hirdette évről évre, hogy a Nádasdy Történelmi Fesztivál szélesre tárta kapuját.

 • Vármeeting - nemzetközi motoros és rockfesztivál

  Ez az augusztusi motoros találkozó és rockfesztivál a Sárvári rendezvénynaptár elmaradhatatlan, hagyományos programpontja.


 • Nemzetközi folklórnapok

  Európai és tengerentúli tánccsoportok kedvelt találkozási helye Sárvár, ahol felejthetetlen produkciókban, élményekben és színes táncvarázsban részesülhetnek a rendezvény látogatói. A Nádasdy-várban szórakoztatja a város közönségét és az ideérkező turistákat a Nemzetközi Folklórnapok. A program időpontja a rendelkezésére álló információk alapján hivatalosan még nincs kitűzve. A korábbi évek tapasztalata alapján valószínűleg az alábbi napokban kerül megrendezésre:


  .

 • Nemzetközi huszártalálkozó

  Szeptemberben Sárvárt huszárok veszik be. A nemzetközi huszártalálkozó Sárvár kulturális kínálatának egyik fontos programpontja, amely közelről s távolból vonzza a látogatókat.


 • Simon-júdás vásár

  Az októberi Simon-Júdás-napi vásár több mint 500 standjával, a kínálat sokszínűségével és piaci nyüzsgésével fantasztikus, vidám hangulatot teremt.


Rólunk mondták